Tovi on vierähtänyt viime postauksesta, ollaan oltu karavaarina koko perheen voimin pitkin Suomenmaata :) 2400 km tuli auton kilometrimittariin lisää.Ja loppumatkassa oli sit vähän tiukempia mutkia matkassa. Vaunusta petti renkaan ripustusakseli tai jotain sinne päin.Meille ei onneksi sattunut kellekkään mitään, autokin on ok, mutta vaunu menee lunastukseen suurella todennäköisyydellä.
Sitten iloisempiin juttuihin! Sny2007 on pyörähtänyt käyntiin ja miekin olin saanut ihanan postikortin lomani aikana :)

Ja nää? Nämä meni viemisinä Vantaan suunnalle kuten 5 aijempaakin sukkaparia :) Lankana Nalle ja Nalle Colori, kulutus 90 grammaa ja malli omasta hatusta. Koko n. 42.
Socks again. Pattern is my own, size 42 and yarn Novita Nalle and Nalle Color.
villasukat11sa6.jpg

Ja elämäni eka reissu Menitaan! Tässä saalis: 4 kerää Alpakkaa 1€/kerä, näähän suorastaan hyppivät koriin! Mustaa vapaa-aikaa tilattuihin lapasiin ja marjapuuron värinen vapaa-aika halus muuten vaan matkaan.Harmaan ruskeeta Sisua miehelle sukiksi ja tiilen väriset Sisut tahtoo mun sukiksi. Siis 600 grammaa vaan, oon kyllä ylpee ittestäni! Sit kauan haaveilemani neulenukke, addin puikkonalleja ja tupsujen teko värmeet. Hyvä saalis sanoisin :)
My first trip to Menita. 4 balls Drops Alpaca, 2 balls Fritidsgarn, 4 balls Sisu and Knitting Dolly, Addi bears and Pompon-set.
menitajj3.jpg

Postiakin oli tullut lomanaikan. Simply knitting ja sen mukana kiva kerroslaskuri ja Sk.Lapset ihastuivat Simplyssä olleeseen merenneitoon, mutta tuskin saan tollasta tehtyä, aika ei nyt vaan riitä, eikä puhti.
Post also. Simply knitting and nice lamb counter and finnish magazine Suuri Käsityö.
lehdet2zd5.jpg