Olen tässä mietiskellyt mitä kaikkea kulunut blogivuosi on tuonut tullessaan....vielä vuosi sitten selailin vain kiinnostuneena toisten blogeja ja mietin että tohtisinko oman blogin laittaa. 6.1 sitten rohkaisin mieleni ja sen jälkeen onkin hurjasti maailma avartunut neulemaailman suhteen :) Olen oppinut tilaamaan lankaa netistä jopa ulkomaita myöten sekä tilannut englanninkielisen neulelehden kestotilauksena, vielä vuosi sitten en olisi edes osannut aavistaa tekeväni näitä juttuja!
Eniten on yllättänyt omien taitojen kasvaminen, rohkeus kokeilla uusia kiinnostavia neulejuttuja. Toisten blogeja selaamalla saa paljon rohkeutta ja kannustusta mitä erilaisimpiin kokeiluihin! Mitään kauhean suuritöisiä neuletöitä en ole kuluneen vuoden aikana tehnyt, neuletoppi taitaa olla suurin töistäni. Positiivisesti olen kuitenkin yllättynyt valmistuneiden neuletöiden määrästä, vain yksi neule on ufoutunut!
Tuota ufoa pitää vielä miettiä josko puran sen kokonaan ja teen siitä langasta jotain muuta mukavaa:)
Mitään uuden vuoden lupauksia en aio tehdä mutta toiveissa siintää josko rohkenisin aloittaa uusimmassa Simply knittingissä olleen kauniin neuletakin. Aika näyttää tuleeko tämä haave toteutuman.Tämän vuoden viimeinen neuletyö on vielä puikoilla, sukka on puolessa välissä jalkaterää menossa, toinen sukka on jo valmis. Ehkäpä saatte huomenna kuvan sukista:)
Toivon kaikille blogini lukijoille onnellista uutta vuotta, rohkeutta tarttua mitä erilaisimpiin asioihin ja uskallusta tehdä kaikkea sitä mikä tuntuu mukavalta!hyvaauuttavuotta2007jr2.jpg