Tässä ne on : ekat villasukat sitten ala-asteen! Aikaa näihin kuluin ainakin 3 viikkoa, lähinnä kai siihen purkamiseen :D Ei näistä paraatisukkia tullut mutta kotisukat kuitenkin!Lankana oli Opalin Prisma ja 3mm puikoilla väsäsin. Ja pakkohan se on kokeilla uudestaankin sukkien tekoa, josko se ensi kerralla sujuisi paremmin =)
villasukat7bq.jpg
Työrintamallakin on ollut sähinää ja suhinaa! Mulla loppui työt juhannukselle edellisesä paikassa ja maanantaina ilmottauduin työvoimatoimistoon. Maanantai iltapäivänä soi sitten puhelin ja tiistaiaamuna olinkin jo töissä :D Sain 4 päivän pestin joka sitten eilen jo poiki viikon verran jatkoa :) Kaikki puhti on mennyt uusien töiden sisäistämiseen joten neulerintamalla on aika hiljaista! Tai tehin mie helmi toppia Suuresta Käsityölehdestä mutta Aaro kerkesi avittamaan ja kiskoi pyöröt irti neuleesta. Jospa sais tänään taas tuon neuleen vauhtiin.
Sitten kysymys Tamperetta tunteville neulojille, missä kannattaa piipahtaa lankoja katselemassa ja kannattaako siellä Travallen myymälässä poiketa? Olen siis tulossa perheeni kanssa lomailemaan Tampereelle 14.7-19.7 :)