Keskimmäinen lapsista sitten otti ja sairastui eilen flunssaan joten tämä päivä on kulutettu sairaslomaa ja huominen menee s-loman merkeissä kans :/ Jotain positiivista kyllä tässäkin päivässä; olen saanut ilmoitettua itteni lankahamstereihin :D. 3,5 kiloa on mun varastoni saldo, tässä on mukana vajaatkin kerät.
Anniinan säärystimiä olen saanut tehtyä tänään todella paljon ja nuo säärystimet eivät siis kuulu mukaan huomenna alkaviin hamstereihin:)
Kaimani Mari haastoi minut jälleen meemiin :) Tällä kertaa pitäisi kertoa mitä minulla on päälläni juuri nyt :D
Kerron mitä minulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Finnwearin tummansininen paita jossa kukkia edustassa, Lindexiltä joskus sata vuotta sitten ostetut mustat housut ja vaaleanpunaiset 7 veljeksestä neulotut sukat on päällä juuri nyt. Päästän teidät pälkähästä ja alusvaatteita en rupea kommentoimaan :D
En tiedä kenet tähän haastaisin, mutta jos joku ei vielä ole saanut vielä tätä meemiä niin tästä voit vapaasti napata meemin mukaasi!