Kaimani Mari haastoi minut meemiin :)
Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."
1. Ovien lukitseminen. Vaikka kuinka tiedän että ulko-ovi on lukossa, kokeilen pari kertaa heti lukkoon laittettuani että on lukossa, palaan vielä autostakin kertaalleen kokeilemaan että ovi on yhä lukossa :D Sama toistuu myös työpaikkalla.
2.Cd-levyt. Kaikki levyt pitää olla tiukassa aakkosjärjestyksessä levyille varatussa hyllyssä. Pahaksi onnekseni hulvaton jälkipolveni sekoittaa pakan päivittäin ja mun järkiriepu on koetuksella :)
3. Jäätelö. Jäätelön syönti PITÄÄ aloittaa aina vasemmasta reunasta, muuten se ei maistu edes jäätelöltä!
4. Pyyhkeiden viikkaaminen.  Pyyhe laitetaan ekaksi pöydälle, taitetaan toinen reuna puoleen väliin, sitten toinen reuna myös, sitten pötkön toinen pää taitetaan keskelle ja vasta sitten toinen. Jos mies osallistuu pyyhkeen viikkaamiseen, joudun useimmiten purkamaan puoli pinoa sillä eihän väärin viikattuja pyyhkeitä voi kaappiin laittaa! ( Ehkä tässä syy miksi mie ei nykyisin viikkaa pyyhkeitä :D)
5.
Neulominen. Kerros pitää saada ehdottomasti loppuun ennenkuin mihinkään voi nousta. Usein täällä kuuleekin "odota vähän, äiti neuloo kerroksen ensin loppuun". Tämä näytti olevan todella yleistä myös muiden meemeistä että ehkä en olekkaan niin kovin kummallinen :D
Haastan meemiin: Möhönasun, Derean ( Derean olikin jo kerinnyt moni muukin haastaa), Jepyn, Annikan jaMinnan :)